Design a site like this with WordPress.com
Započnite

Podrži akciju “1100 kilometara za 1100 terapija”!

Daniel i Ranko pokrenuli su humanitarnu akciju “1100 kilometara za 1100 terapija”, kako bi osigurali stabilnost rada udruge roditelja djece s teškoćama u razvoju, Brački pupoljci. Udruga je to koja godinama pruža tisuće besplatnih sati terapija za gotovo 70 djece na otoku Braču, a koja je preklani uspješno promijenila čak i jedan zakon kako bi pomogla svojim korisnicima. 

Udruga godišnje organizira prosječno 3200 sati besplatnih terapija za djecu s teškoćama. Djeci u ovoj udruzi, na samom otoku, na raspolaganju potpuno besplatno stoje logoped, edukacijski rehabilitator, fizioterapeut, senzorni terapeut, učitelj ortopedagog i psiholog.

Stoga, kako bi udruga mogla nastaviti pružati prijeko potrebne terapije koje bez njih ne bi bile dostupne na otoku, potrebna joj je naša i Vaša pomoć. Trošak jednog sata terapije je prosječno 100,00 HRK, pa se akcijom planira prikupiti ukupno 110.000,00 HRK, odnosno 100 kuna po kilometru.

HR 47 236 0000 1502 8819 25

poseban račun za uplatu donacija

Daniel i Ranko, dva bračka planinara i avanturista, propješačit će 1100 kilometara duž rute Via Adriatica, da bi skrenuli pozornost javnosti na potrebe bračke djece s teškoćama. Podržite ih na tom putu, jer sponzoriranjem njihovih kilometara sponzorirate terapije za djecu!

Preuzmi brošuru o akciji i proširi vijest – samo zajedno možemo ostvariti cilj!

Donirati možete uplatom donacije na dolje navedeni račun ili skeniranjem QR koda.

Primatelj: Gradsko društvo Crvenog križa Supetar, Petra Jakšića 11, 21400 Supetar
Broj računa/IBAN: HR 47 236 0000 1502 8819 25
Model plaćanja: 99
Opis plaćanja: Donacija za akciju “1100 kilometara za 1100 terapija”

Brački pupoljci su udruga koja okuplja roditelje i djecu s teškoćama u razvoju na otoku Braču. Udruga organizira individualne i grupne terapije, senzornu integraciju i druge programe za djecu, a roditeljima pruža savjetodavnu i psihološku podršku. Programi udruge doprinose rehabilitaciji, osposobljavanju i pripremi djece s raznim teškoćama za aktivno sudjelovanje u društvu, uključivanje u vrtiće i škole u njihovim bračkim mjestima. Zbog specifičnosti života na otoku i udaljenosti specijaliziranih ustanova, cilj udruge je osigurati defektologa, neurofeedback tretmane, logopeda, fizioterapeuta i druge stručnjake koji provode terapiju koja je neophodna za razvoj i napredak djece s poteškoćama u razvoju.

Prati akciju i na Facebooku i na Instagramu!

%d blogeri kao ovaj: