Design a site like this with WordPress.com
Započnite

Upoznaj Daniela i Ranka!

Tko su dva bračka entuzijasta, avanturista, planinara i prijatelja koja će kroz pedesetak dana preći 1100 kilometara, za Bračke pupoljke? Upoznajte Daniela i Ranka!

Daniel Lončar

Kineziolog, planinar, ronioc, padobranac, maratonac, svjetski putnik te – ironman triatlonac. Završavanjem Ironman utrke 2016. položio je najteži test fizičke žilavosti i mentalne snage, dokazujući još jednom svoju strast i predanost pomicanju osobnih i fizičkih granica.


Ranko Dragičević

Profesionalni vatrogasac, planinar, triatlonac, ali prije i nakon svega suprug i otac dvije djevojčice, koji sebi voli
zadavati (i uspješno ispunjavati!) ekstremne ciljeve, pripremati se i trenirati kako bi ih i ostvario, natjecati se sa samim sobom i svojim umom.

“Kad sam prvi put čuo za Via Adriaticu, odmah mi je bila želja sudjelovati na nečemu tako velikom i moćnom kao što je ta staza, najveća dugometražna staza u Hrvatskoj duljine 1100km, koja prolazi preko najviših vrhova u Hrvatskoj i povezuje neka od najljepših mjesta na svijetu. U isto vrijeme bio sam pun ushita i divljenja, ali i tužan zbog nemogućnosti odlaska na taj put koji zaposlenom, obiteljskom čovjeku zbog svog trajanja ostaje samo nedostižan cilj” priča nam Ranko.

No, čim je supruga dala zeleno svijetlo i ostale kockice sjele na svoje mjesto, pozvao je Daniela, čiji su hobiji uvijek bili vezani uz pomicanje granica, a posebice nešto što mnogima zvuči nemoguće i neizvedivo, da mu se pridruži na putovanju.

“Kad je došla ideja da to sve napravimo za humanitarni cilj, nije me se trebalo više nagovarati!” napominje Daniel. Tako su Ranko i Daniel zajedno krenuli u razradu plana koji je izrastao u pravi projekt, humanitarnu akciju za Bračke pupoljke, 1100 kilometara za 1100 terapija.

Ranko i ja, zbog karaktera cijelog projekta, krećemo u pustolovinu jako motivirani. Noseći tešku opremu pregaziti mitski Velebit, zastrašujuću Dinaru, surovo Biokovo i druge hrvatske planine bit će puno lakše uz veliki motiv koji imamo – Bračke Pupoljke.

daniel lončar

Ranko i Daniel potpuno su spremni na ovaj najveći izazov do sada, i jedino što nam preostaje jest zamoliti vas da im poželite zdravlje, jer volju, snagu i želju itekako imaju! Podržite ih na ovom putu, sponzorirajte njihove kilometre, uplatom donacije na posebni račun otvoren za potrebe ove akcije. 

PRIMATELJGradsko društvo Crvenog križa Supetar
ADRESAPetra Jakšića 11, 21400 Supetar
BROJ RAČUNAHR 47 236 0000 1502 8819 25
SWIFTZABAHR2X
MODEL PLAĆANJA99
POZIV NA BROJupišite bilo koji broj
OPIS PLAĆANJADonacija za akciju “1100 kilometara za 1100 terapija”
%d blogeri kao ovaj: